Lappimallisto/ Matkamuistot

Yli 100€ tilaukset verkkokaupasta ilman toimituskuluja postipaketille!

Lappi on loputonta pimeyttä ja loputonta valoa. Lappi on mystiikkaa, alkuperäisyyttä ja aitoutta. Se on karuutta ja kauneutta samaan aikaan. Lappi on vaeltavia porotokkia, tunturijonoja ja puhtaita puroja. Lappi on maailman puhtainta ilmaa. Lappi on yöttömän yön lämpimän oranssia hiljaisuutta ja kaamospäivän sinivalkoista hämäryyttä. Lapin taivaalla leikittelevät vuoron perään värikkäät revontulet, yöllinen aurinko, täysikuu ja syvä, tummansininen tähtitaivas. Lappi on luonnon luomaa kontrastia kauneimmillaan. Se on värejä ja muotoja. Yhteisöjä ja erämaata. Yhteenkuuluvuutta ja yksinäistä hiljaisuutta. Lappi on paljon enemmän kuin alue – Lappi on tunne, joka täytyy kokea.

Tuon tunteen olemme tuoneet Lappimallistoomme yhdistelemällä niitä puolia Lapista, jotka kuvaavat maamme kauneinta aluetta kaikista parhaiten. Lappimallistomme perustuu yksinkertaiseen kauneuteen sekä minimalistiseen karuuteen – täyden kuun, yöllisen auringon, lumihangen sekä revontulien väreihin.
Vaikka Lappi on kontrastien luomaa monimuotoisuutta, niin parhaiten sitä kuvaavat yksinkertaiset symbolit. Siksi Lappimallistomme tuo yllesi palan Lappia juuri näiden yksinkertaisen ja kauniiden symboleiden kautta. Se pukee päällesi porojen järkkymättömän tyyneyden, tunturipuron viileän raikkauden sekä Saamen Auringon hennon lämmön. Nuo tuntiessasi, tiedät pitäväsi yllä jotain aitoa. Jotain mitä muilla ei ole, ja jota kukaan ei voi kopioida – pue yllesi pala Suomen Lappia.

Lappimallistoomme kuuluvat laadukkaat ja käyttöön tarkoitetut luonnonkuiduista tehdyt paidat, hupparit, pipot sekä sauna- ja sisustustekstiilit, joiden kuviot ovat vesipohjaisilla väreillä käsinpainettuja. Valikoimasta löytyy tyköistuvampaa Ladyfit-mallia sekä peruspaitaa, joka sopii miehelle ja naiselle.