Sauna ja kodin sisustus

Yli 100€ tilaukset verkkokaupasta ilman toimituskuluja postipaketille!

Suomalainen rakastaa saunomista. On joulusaunaa, juhannussaunaa ja pääsiäissaunaa. Vaikka saunassa käydään ihan tavallisesti arkisin, niin silti sauna kuuluu yhtä lailla myös juhlaan. Saunaan mennään, rauhoitutaan ja pysähdytään. Ulkopuolinen hälinä ja arki katoaa.

”Antaa kiukaan kertoa kerrottavansa.”

Ensimmäiset suomalaiset saunat rakennettiin jo yli 3000 vuotta sitten.
Ne olivat maasaunoja, jotka koostuivat maahan kaivetusta kuopasta, jonka pohjalla oli kuumia kiviä. Kuopan päälle rakennettiin maja ja majassa oli riukuja. Majassa istuttiin ja kivien päälle heitettiin vettä. Syntyi löylyä.
Vaikka sauna on muuttunut 3000 vuoden aikana paljon, niin loppupeleissä saunan perusperiaate on säilynyt muuttumattomana. Ja miksi hyvää pitäisi lähteä muuttamaankaan?

Siitä syystä olemme tuoneet saunatekstiileissämme esiin niitä perinteisiä suomalaisia teemoja, jotka ovat olleet aina osa suomalaisuutta läpi historiamme: Porot ja Aurinko, Suovilla, Heinä, Hirvi, Kelo ja Juhannuskoivu. Näillä kauniilla ja perinteisillä kuvioinneilla tuot saunomiseen ripauksen perinteisyyttä ja aitoutta. Sitä, mitä me suomalaiset olemme aina kunnioittaneet enemmän, kuin betonirakennelmia ja abstrakteja kuviointeja – tuot saunomiseen ripauksen suomalaista luontoa.

Löydät valikoimastamme laudeliinat, pefletit, saunatyynyt, kylpypyyhkeet, kietaisupyyhkeet, käsipyyhkeet ja paljuhatut! Tuotteemme ovat laadukkaita, käyttöön tehtyjä ja uniikkeja. Ne soveltuvat loistavasti esimerkiksi lahjaksi!